Scientific Image of a Molecule
bottom-left-curve

Fedezze fel a   
BIO-SCIENCE™-et!  
   

Fedezze fel a BIO-SCIENCE™-et!

TERMÉSZETES ENZIMEK ÉS FEHÉRJÉK A ZENDIUMBAN

A ZENDIUM OLYAN FEHÉRJÉKET ÉS ENZIMEKET TARTALMAZ, AMELYEKET A SZÁJ IS HASZNÁL A BAKTÉRIUMOK ELLENI KÜZDELEMHEZ

line6-1
zendium

TERMÉSZETES ENZIMEK ÉS FEHÉRJÉK EREJE A ZENDIUMBAN

A Zendiumban jelen levő három enzim együttműködve fokozza a száj természetes védekezőképességét:

. Az amiloglükozidáz gátolja a lepedék kialakulását.
. A glükóz-oxidáz küzd a káros baktériumok ellen.
. A laktoperoxidáz gátolja a baktériumok szaporodását.

line6-2
zendium

A Zendiumban jelen levő három fehérje a lizozim, a laktoferrin és a kolosztrum antimikrobális, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásukról ismertek.

line6-3
zendium

A fluorid egy jól ismert hatóanyag, mely megerősíti a fogzománcot a fogszuvasodás ellen. A Zendium a fogkrémekben általában is megtalálható mennyiségben tartalmaz fluoridot.

A Zendium fokozza a száj természetes védekezőképességét

A Zendium különleges kombinációban tartalmaz enzimeket és fehérjéket, melyek természetesen is előfordulnak a nyálban. A Zendium összhangban működik a nyállal és fokozza a száj természetes antimikrobiális rendszereinek hatékonyságát, valamint segít gátolni a baktériumokat szaporodását és a lepedékképződést.

A Zendium amiloglükozidázt, glükóz-oxidázt és laktoperoxidázt tartalmazó hármas enzimrendszere kaszkádban működik, így katalizálja a hidrogén peroxid (H2O2) előállítását és végül a hipotiocianitét is, mely egy természetes antimikrobiális anyag a nyálban, amelyet Hoogendoorn fedezett fel.

A Zendium további három összetevőt tartalmaz, melyek a nyálban természetesen is megtalálhatóak és csökkentik a baktériumok szaporodását. A Lizozim, laktoferrin és IgG,* egy immunoglobulin, összhangban működik a laktoperoxidáz rendszerrel, hogy fokozza a száj természetes védekezőképességét. 

*A Zendiumban lévő IgG forrása a kolosztrum