top-left-curve

Fedezze fel a   
különbséget a 
Zendiummal!   

Fedezze fel a különbséget a Zendiummal!

SEGÍT KÜZDENI A FOGÉRZÉKENYSÉG OKOZÓI ELLEN

A fogérzékenység egy szúró vagy égető fájdalom, amelyet forró italok, jégkrém vagy akár a hideg levegő is okozhat. A fogérzékenység mindig kellemetlen, ugyanakkor egy figyelmeztetés is lehet. A Zendium Sensitive fogkrémet kifejezetten az érzékeny fogú emberek számára fejlesztették ki, mely a kálium-nitrátot tartalmaz, hogy segítsen enyhíteni a fogérzékenységet.

ISMERJE MEG A TERMÉKET

ELLENÁLLÓBB FOGÍNY*

A Zendium klinikailag bizonyítottan javította a fogíny állapotát a használók 83%-ánál*. A Zendium Complete Protection segít teljeskörű védelmet biztosítani – nem csak a fogak, hanem az egész száj számára. * Kiindulási állapothoz képest. Klinikai fogíny irritáció vizsgálat 113 Zendium használó, Egyesült Királyság, 2017.

ISMERJE MEG A TERMÉKET

FRISSEBB LEHELET AKÁR 12 ÓRÁN ÁT**

A Zendium FRESH frissebb leheletet biztosított akár 12 órán át**, természetes módon, erős ízanyagok nélkül. Hatékonyan veszi fel a harcot a reggeli rossz lehelettel, segít egész nap friss leheletet biztosítani. ** Kiindulási állapothoz képest. 93 fős vizsgálat 4 héten át, rendszeres használat mellett, Egyesült Királyság, 2017.

ISMERJE MEG A TERMÉKET