VÉDELEM
A  LEGÉRZÉ-
KENYEBB 
SZÁJNAK

VÉDELEM A LEGÉRZÉKENYEBB SZÁJNAK

GYENGÉD VÉDELEM A FIATAL SZÁJNAK

Gyermekének szája saját természetes védekezőrendszerrel rendelkezik: a nyálban található enzimek és fehérjék segítenek védekezni a fogproblémák ellen. Azonban időnként ez a védelem meggyengülhet.

A Zendium olyan enzimeket és fehérjéket tartalmaz, melyek gyermeke szájában természetesen is megtalálhatóak, így minden fogmosással fokozza a száj természetes védekezőképességét, extra erőt* biztosítva a fogproblémák okozói elleni küzdelemhez.

A gyerekek akkor élvezik a fogmosást, ha a fogkrém, melyet használnak enyhe ízű és gyengéd érzékeny szájukhoz. Így a fogmosás könnyű lesz és megfelelő ideig tarthat.

Emiatt a Zendium csak enyhe ízanyagot és kíméletes habzóanyagot használ, melyek még a különösen érzékeny száj ápolására is alkalmasak. Gyengéd formulája alkalmas még a szájfekélyesedésre hajlamos gyerekek számára is.

VÁLASSZA A GYERMEKÉNEK MEGFELELŐ ZENDIUM FOGKRÉMET

ZENDIUM KIDS 1-6 éves korig

A Zendium® Kids olyan enzimeket tartalmaz, melyek a szájban természetesen is megtalálhatóak, így minden fogmosással fokozza a száj természetes védekezőképességét, extra erőt* biztosítva a fogszuvasodás okozói elleni küzdelemhez. A Zendium nem tartalmaz SLS-t (nátrium-lauril-szulfát), valamint a felnőtt fogkrémekhez képest alacsonyabb a fluorid tartalma (500ppm), hogy gyengéd legyen gyermeke érzékeny szájához. Enyhe gyümölcsös íze kifejezetten a gyerekek szájához lett kifejlesztve.

Termékek

ZENDIUM JUNIORS 7 éves kortól

A Zendium® Juniors olyan enzimeket és fehérjéket tartalmaz, melyek a szájban természetesen is megtalálhatóak, így minden fogmosással fokozza a száj természetes védekezőképességét, extra erőt* biztosítva a fogszuvasodás elleni küzdelemhez. Formulája 1450ppm fluoridot tartalmaz, hogy segítsen az új maradó fogak megerősítésében. A Zendium kifejezetten a gyerekek érzékeny szájához lett kifejlesztve, nem tartalmaz SLS-t (nátrium-lauril-szulfát), hogy gyengéd legyen gyermeke érzékeny szájához.

Termékek

HOGYAN SEGÍTSEN GYERMEKÉNEK FOGMOSÁS KÖZBEN? JÓ TANÁCSOK:

 
  1. A fogmosást már az első fogak megjelenésekor kezdjük meg.
  2. Mosson fogat legalább két percig, naponta kétszer (egyszer reggel és egyszer lefekvés előtt), hogy megvédjük a fogakat, valamint azért, hogy a fogmosás rutinná váljon a gyerek számára is.
  3. Mutassuk meg, hogy a fogmosás egyszerű. Mossunk gyermekünkkel közösen fogat, magyarázzuk meg, hogy mit csinálunk és ismételjük a lépéseket minden alkalommal.
  4. Ültessük gyermekünket az ölünkbe, egyik kezünkkel tartsuk meg arcukat, míg a másik kezünkkel a fogukat mossuk. Csecsemők esetében nyújtsunk támaszt a fejüknek is.
  5. A fogat kis körkörös mozdulatokkal mossuk az ínyek mentén.
  6. Megközelítőleg akkora adag fogkrémet használjunk, mint a gyermekünk kisujján lévő köröm.
  7. Segítsen gyermekének fogat mosni, egészen 9-10 éves koráig.
PDF LETÖLTÉSE