Gyerekeknek
défenses naturelles zendium

VÉDELEM   
AZ ÉRZÉKENY
SZÁJNAK   

VÉDELEM   
AZ ÉRZÉKENY
SZÁJNAK

A fiatal Bouches érzékeny és finom

A ZENDIUM EGY ENYHE FOGKRÉM, AMELY MEGÓVJA A FIATAL SZÁJAT

megvédje őket young Bouches
line

A gyerekek szája saját, természetes védekezőrendszerrel rendelkezik: a nyálban található enzimek és fehérjék képesek védeni a fogproblémák ellen. Azonban ez a védelem időnként meggyengülhet, ami lepedék kialakulásához, fogszuvasodáshoz, ínyproblémákhoz, fogérzékenységhez vagy akár szájfekély kialakulásához is vezethet.

A Zendium olyan enzimeket és fehérjéket tartalmaz, melyek természetesen is megtalálhatóak a gyerekek szájában. Így minden fogmosással fokozza a száj természetes védekezőképességét, így segít védeni a fogászati problémák okozói ellen.

édes képlet
line

A gyerekek akkor élvezik a fogmosást, ha a fogkrém, amit használnak enyhe ízű és gyengéd érzékeny szájukhoz. Így a fogmosás könnyű lesz és megfelelő ideig tarthat.

Ezért a Zendium csak enyhe íz- és kíméletes habzóanyagot tartalmaz, melyek még a különösen érzékeny száj ápolására is alkalmasak. Gyengéd formulája megfelelő a szájfekélyesedésre hajlamos gyerekek számára is.

VÁLASSZA A GYERMEKÉNEK MEGFELELŐ ZENDIUM FOGKRÉMET

A fiatal Bouches érzékeny és finom
kids fogkrém

ZENDIUM KIDS FOGKRÉM 1-6 ÉVES GYEREKEKNEK

A Zendium Kids a szájban természetesen is jelen lévő enzimeket tartalmaz, így segít védeni a fogszuvasodás és az ínyproblémák okozói ellen. A Zendium Kids kevesebb fluoridot tartalmaz (500 ppm), mint a felnőtt fogkrémek és SLS (nátrium-lauril-szulfát)-mentes, így kíméletes a gyermekek érzékeny szájához. A Zendium enyhe, gyümölcsös ízét kifejezetten a gyermekek számára fejlesztették ki.

Nézze meg a terméket
zendium protège les jeunes bouches
juniors fogkrém

ZENDIUM JUNIORS FOGKRÉM 7 ÉVES KORTÓL

A Zendium Juniors a szájban természetesen is jelen lévő enzimeket és fehérjéket tartalmaz, így segít védeni a fogszuvasodás és az ínyproblémák okozói ellen. Formulája 1450 ppm fluoridot tartalmaz, amely segít erősíteni az új, maradó fogakat. A Zendium nem tartalmaz SLS-t (nátrium-lauril-szulfát), így kíméletes a gyermekek érzékény szájához.

Nézze meg a terméket

HOGYAN SEGÍTSEN GYERMEKÉNEK FOGMOSÁS KÖZBEN? JÓ TANÁCSOK:

 
  1. Az első fog megjelenésekor kezdjük el a fogmosást.
  2. Gyermeke naponta kétszer (egyszer reggel és egyszer lefekvés előtt), két percig mosson fogat, a fogak védelme és a fogmosási rutin kialakítása érdekében.
  3. Könnyítsük meg a fogmosást gyermekünk számára. Mossunk fogat együtt és közben magyarázzuk el neki, hogy éppen mit csinálunk, minden alkalommal ugyanazokat a lépéseket ismételve.
  4. Ültessük gyermekünket az ölünkbe, egyik kezünkkel tartsuk meg az arcát, másikkal mossuk meg a fogait. Csecsemők esetében támasszuk meg a baba fejét.
  5. Kis, körkörös mozdulatokkal mossuk meg a gyermek fogait az íny mentén.
  6. A gyermek kisujjkörmének megfelelő mennyiségű fogkrémet használjunk.
  7. Egészen 9–10 éves koráig segítsünk gyermekünknek a fogmosásban.
Good advice to best help your child while brushing
Back to top