zendium történet
défenses naturelles

TÖRTÉNETÜNK
KÖZÉPPONTJÁBAN
A SZÁJ ÁLL

TÖRTÉNETÜNK
KÖZÉPPONTJÁBAN
ASZÁJ
ÁLL

line1
mentes a kemény vegyi anyagoktól

A SZÁJ TERMÉSZETES
VÉDEKEZŐKÉPESSÉGE
IHLETTE

A szánk több mint 100 milliárd baktérium otthona, amelyek nagy része fontos szerepet játszik a szájüreg és a fogak egészségének megőrzésében.
A természetes enzimeket és fehérjéket tartalmazó Zendium fogkrém úgy segít védeni a szájat, hogy a jótékony baktériumok száma növekszik, a károsaké pedig csökken*, természetes módon védi a szájat a fogászati problémák okozóival szemben.

line2
power of your száj

INNOVÁCIÓ

Történetünk 1969-ben kezdődik Skandináviában. Dr. Henk Hoogendoorn mikrobiológus egy olyan fogkrém kifejlesztésébe kezdett, amely természetesen védi a szájat.

Dr. Hoogendoorn azt tanulmányozta, hogy a szánk természetes módon hogyan gátolja a baktériumok szaporodását a fogak és az íny védelméért. Kifejlesztett egy olyan fogkrémet, amely ugyanazokat a természetes enzimeket és fehérjéket használja, mint a száj a fogszuvasodás és az ínyproblémák okozói ellen. Így született meg a Zendium.

line4
Skandináv zászló

SKANDINÁVIÁBAN BIZONYÍTOTTA SIKERESSÉGÉT

Skandinávia jelenleg a világ egyik legelismertebb területe a szájápolás terén.

Számos skandináv fogászati szakértő ajánlja pácienseinek a Zendiumot..

Dániában történő bevezetése óta a Zendium 35 évnyi publikált kutatást és tapasztalatot gyűjtött össze, és az egyik vezető márkává vált az országban.

line3
skandináv örökség
Back to top