Complete Range of Zendium Toothpastes and Mouthwash
top-left-curve

AJÁNLJA A   
ZENDIUMOT,
MIVEL AZ JÓ A 
PÁCIENSEINEK
  

AJÁNLJA A ZENDIUMOT, MIVEL AZ JÓ A PÁCIENSEINEK

Zendium COMPLETE PROTECTION

A Zendium Complete Protection fogkrém fehérjékkel és enzimekkel fokozza a száj természetes védekezőképességét és segít a fogszuvasodás és ínyproblémák okozói elleni küzdelemben. Fluoridot is tartalmaz (1450 ppm) a fogzománc erősítéséért, továbbá gyengéd tisztító anyagot, melynek köszönhetően akár a különösen érzékeny száj ápolására is alkalmas.

Zendium SENSITIVE

A Zendium enzim- és fehérjerendszere, fluorid (1450 ppm) és xylitol mellett 5% kálium-nitrátot tartalmaz, kifezetten az érzékeny fogak kezelésére.

Zendium FRESH

A Zendium enzim- és fehérjerendszere, valamint 1450 ppm fluorid mellett a Zendium Fresh fogkrém xylitolt tartalmaz, gyengéd mentolos ízzel rendelkezik a friss leheletért.

Zendium JUNIORS

A Zendium Juniors fogkrémet kifejezetten a 7 év feletti gyerekek számára fejlesztették, hogy védje és erősítse az újonnan előbújt maradó fogakat. Enyhe, mentás ízű és tartalmazza a Zendium enzim- és fehérjerendszerét, továbbá fluoridot (1450 ppm).

Zendium KIDS

A Zendium Kids fogkrémet úgy fejlesztették, hogy gyengéd védelmet nyújtson kifezetten az 1-6 éves korú gyerekek számára. Enyhe, gyümölcsös ízű. Enzimeket és fluoridot (500 ppm) tartalmaz a tejfogak erősítéséért és védelméért.

COMPLETE PROTECTION SZÁJVÍZ

A Zendium Complete Protection szájvíz természetes enzimeket és fehérjéket tartalmaz. Alkoholmentes, úgy tervezték, hogy gyengéden ápolja a szájat.

Scroll To Top