La Gamme Complète des Dentifrices et Bains de Bouche Zendium
Zendium product range
défenses naturelles

AJÁNLJA
PÁCIENSÉNEK A
SZÁMÁRA MEGFELELŐ
ZENDIUM TERMÉKET 

AJÁNLJA PÁCIENSÉNEK A SZÁMÁRA MEGFELELŐ ZENDIUM TERMÉKET

A ZENDIUM GYENGÉD A SZÁJHOZ

A Zendium termékcsalád variánsai különböző szájápolási igényeknek felelnek meg, így egy teljes körű szájápolási rendszert nyújt, hogy segítsen pácienseinek természetes módon védeni a szájukat. A Zendium fogkrémek és szájvíz természetes enzimeket és fehérjéket tartalmaznak, melyek természetes módon segítenek védeni a szájat, a Zendium fogkeféket pedig fogászati szakértők segítségével úgy fejlesztették, hogy illeszkedjenek a száj felépítéséhez.    

A Zendium fogkrém természetes enzimeket és fehérjéket tartalmaz, amelyek a nyálban is megtalálhatóak. A Zendium klinikailag bizonyítottan növeli az egészséges ínyhez köthető baktériumok számát és elősegíti a mikrobiom egyensúlyát.1* Minden Zendium fogkrém tartalmaz fluoridot a fogszuvasodás elleni védelemért, viszont SLS-mentesek, így gyengédek a száj lágy szöveteihez.

*A lepedék mikrobiomjára vonatkozik, az íny egészségéhez és ínyproblémákhoz köthető baktériumfajok relatív előfordulására, kiindulási állapothoz képest, 14 héten át naponta kétszer, Zendium fogkrémmel végzett fogmosás után.
1. Adams SE, et al. Sci Rep 2017; 7:43344.

COMPLETE PROTECTION
FOGKRÉM

Zendium complete protection toothpaste

A Zendium Complete Protection természetes enzimeket és fehérjéket tartalmaz, segít a fogszuvasodás és az ínyproblémák okozói elleni küzdelemben és természetes módon védeni a szájat. A fogzománc erősítése érdekében fluoridot (1450 ppm) is tartalmaz, valamint gyengéd habzóanyagot, így az érzékeny szájnyálkahártyájú páciensek számára is alkalmas. SLS-mentes.

BIOGUM™
FOGKRÉM

Zendium biogum toothpaste

A Zendium BIOGUM természetes enzimeket és fehérjéket tartalmaz, amelyek, így a laktoferrin is megtalálhatóak a nyálban. A nyálban lévő laktoferrin segít az ínyproblémák fő okoi elleni küzdelemben, mivel az ínyproblémákhoz köthető vasat igénylő baktériumok elszaporodását gátolja. A BIO az enzimek és a fehérjék biológiai hatására utal. SLS-mentes

GENTLE WHITENING
FOGKRÉM

Zendium gentle whitening toothpaste

A természetes enzimeken és fehérjéken, valamint a fluoridon kívül a Zendium Gentle Whitening fogkrém dinátrium-pirofoszfátot is tartalmaz, hogy segítsen visszaállítani a fogak természetes fehérségét. A Zendium Gentle Whitening gyengéd a fogzománchoz. SLS-mentes

BIOFRESH
FOGKRÉM

nem Biofresh

A Zendium természetes enzim- és fehérjerendszere, valamint a fluorid (1450 ppm) mellett a Zendium Biofresh xilitolt tartalmaz, formuláját úgy alkozzák meg, hogy enyhe menta ízével felfrissítse a szájat. SLS-mentes. A BIO az enzimek és a fehérjék biológiai hatására utal.

JUNIORS FOGKRÉM
7 ÉVES KORTÓL

Zendium Juniors

A Zendium Juniors fogkrém formuláját kifejezetten a 7 év feletti gyermekek számára fejlesztették ki, hogy védje és erősítse az új maradó fogakat. Enyhe, mentolos ízű, a Zendium természetes enzim- és fehérjerendszerét tartalmazza, valamint fluoridot (1450 ppm). SLS-mentes.

KIDS FOGKRÉM
1-6 ÉVES KORIG

Zendium kids 1-6 toothpaste

A Zendium Kids fogkrém formuláját kifejezetten 1-6 éves gyerekeknek fejlesztették ki, hogy gyengéd védelmet nyújtson. Enyhe, gyümölcsös ízű, természetes enzimeket és fluoridot (500 ppm) tartalmaz, hogy segítsen védeni és erősíteni a tejfogakat. SLS-mentes.

A száj fiziológiájának megértésével kapcsolatos szakértelmünket felhasználva fogászati szakemberekkel együttműködve fejlesztettük ki fogkeféinket, a Zendium megközelítését szem előtt tartva. A Zendium fogkeféket úgy terveztük, hogy alaposan, ugyanakkor kíméletesen tisztítsák a száj minden területét. A gyengéd, lekerekített végű sörtéknek és a nehezen elérhető területekhez is megfelelő hozzáférést biztosító, kisméretű fejnek köszönhetően segítenek a lepedék hatékony eltávolításában, miközben gyengédek a száj szöveteihez.

COMPLETE PROTECTION PUHAFOGKEFE

Brosse à Dents Protection Complète Souple

Vékony, puha és lekerekített végű sörték a gyengéd és hatékony tisztításért. Kisméretű fejének köszönhetően segít megtisztítani a nehezen elérhető területeket is. Fogászati szakértőkkel fejlesztettük.

SENSITIVE EXTRA PUHAFOGKEFE

Brosse à Dents Sensibilité Extra Souple

Extra vékony, puha sörték a kíméletes és precíz tisztításért. Kisméretű fejének köszönhetően segít megtisztítani a nehezen elérhető területeket is. Fogászati szakértőkkel fejlesztettük.

CLINIC PUHA FOGKEFE

Brosse à Dents Interdentaire Soft

Különböző hosszúságú sörték a fogközök hatékony tisztításáért. Kisméretű fejének köszönhetően segít megtisztítani a nehezen elérhető területeket is. Fogászati szakértőkkel fejlesztettük.

A Zendium szájvíz a Zendium fogkrémmel összhangban működik, mivel ugyanazt a természetes enzim- és fehérjerendszert tartalmazza. A Zendium szájvíz használata a napi szájápolás során segít természetesen védeni a szájat. A Zendium szájvíz 225 ppm fluoridot tartalmaz és alkoholmentes.

COMPLETE PROTECTION
SZÁJVÍZ

Bain de Bourche Protection Complète

A Zendium Complete Protection szájvíz olyan enzimeket és fehérjéket tartalmaz, amelyek természetes módon segítenek a fogszuvasodás és az ínyproblémák okozói elleni küzdelemben, így segítenek természetes módon védeni a szájat. Fluoridot tartalmaz (225 ppm) és alkoholmentes, úgy tervezték, hogy gyengéd legyen a szájhoz.

Back to top