zendium
top-left-curve

Válassza ki    
az Önnek  
megfelelő

Zendium  
terméket!    

Válassza ki az Önnek megfelelő Zendium terméket!

GENTLE WHITENING fogkrém 75 ml

Természetes fehérítő összetevőt tartalmaz, segít visszaállítani a fogak természetes fehérségét, kíméletes a fogzománchoz. A szájban természetesen is jelenlevő enzimekkel és fehérjékkel védi a szájat. 0% triklozánt, 0% parabéneket és 0% SLS habzóanyagot tartalmaz. Enyhén habzik és gyengéd íze van, ami megfelel az érzékeny szájnak is. * Kiindulási állapothoz képest. Klinikai fogíny irritáció vizsgálat 113 Zendium használó, Egyesült Királyság, 2017.

VÁSÁROLJA MEG ONLINE

COMPLETE PROTECTION
fogkrém 75ml

Természetes védelem a fogaknak és az ínynek. A szájban természetesen is jelenlevő enzimekkel és fehérjékkel védi a szájat. 0% triklozánt, 0% parabéneket és 0% SLS habzóanyagot tartalmaz. Enyhén habzik és gyengéd íze van, ami megfelel az érzékeny szájnak is.

TUDJON MEG TÖBBET

VÁSÁROLJA MEG ONLINE

SENSITIVE
fogkrém 75ml

Kálium-nitrátot tartalmaz, segít enyhíteni a fogérzékenységet, a Zendiumot használók 83%-ánál javította a fogíny állapotát*. A szájban természetesen is jelenlevő enzimekkel és fehérjékkel védi a szájat. 0% triklozánt, 0% parabéneket és 0% SLS habzóanyagot tartalmaz. Enyhén habzik és gyengéd íze van, ami megfelel az érzékeny szájnak is. * Kiindulási állapothoz képest. Klinikai fogíny irritáció vizsgálat 113 Zendium használó, Egyesült Királyság, 2017.

  TUDJON MEG TÖBBET

VÁSÁROLJA MEG ONLINE

FRESH
fogkrém 75ml

Hatékonyan harcol a rossz lehelet ellen, akár 12 órán át frissebb leheletet biztosított**. A szájban természetesen is jelenlevő enzimekkel és fehérjékkel védi a szájat. 0% triklozánt, 0% parabéneket és 0% SLS habzóanyagot tartalmaz. Enyhén habzik és gyengéd, friss íze van, ami megfelel az érzékeny szájnak is. ** Kiindulási állapothoz képest. 93 fős vizsgálat 4 héten át, rendszeres használat mellett, Egyesült Királyság, 2017.

TUDJON MEG TÖBBET

VÁSÁROLJA MEG ONLINE

JUNIOR 7 ÉVES KORTÓL
fogkrém 50 ml

Kifejezetten az új maradó fogak védelmére és erősítésére fejlesztették ki. Olyan fehérjéket és enzimeket tartalmaz, melyek segítenek a fogszuvasodás és az ínyproblémák okozói elleni küzdelemben és fluoridot, mely erősíti az új maradó fogakat. Nem tartalmaz SLS-t (nátrium-lauril-szulfátot), így gyengéd a száj lágy szöveteihez. A fiatal száj számára tervezett enyhe íze van.

TUDJON MEG TÖBBET

VÁSÁROLJA MEG ONLINE

ZENDIUM 1-6 ÉVES KORIG
fogkrém 50 ml

Kifejezetten a tejfogak védelmére és erősítésére fejlesztették ki. Olyan enzimeket tartalmaz, melyek segítenek a fogszuvasodás és az ínyproblémák okozói elleni küzdelemben és fluoridot, mely erősíti a tejfogakat. Nem tartalmaz SLS-t (nátrium-lauril-szulfátot), így gyengéd a száj lágy szöveteihez. A gyerekek szája számára tervezett enyhe, gyümölcsös íze van.

TUDJON MEG TÖBBET

VÁSÁROLJA MEG ONLINE

COMPLETE PROTECTION
SZÁJVÍZ

A Zendium Complete Protection szájvíz természetes enzimeket és fehérjéket tartalmaz. Alkoholmentes, úgy tervezték, hogy gyengéden ápolja a szájat.

 

COMPLETE PROTECTION SOFT FOGKEFE

Bizonyítottan gyengéden, de hatékonyan távolítja el a lepedéket. Vékony sörtéi bizonyítottan eltávolítják a lepedéket még az ínyvonalnál is. Kisméretű, kerek fejének köszönhetően segít megtisztítani a nehezen elérhető területeket is. Fogászati szakértőkkel kifejlesztve.

  TUDJON MEG TÖBBET

SENSITIVE EXTRA SOFT FOGKEFE

Bizonyítottan gyengéden, de hatékonyan távolítja el a lepedéket. Extra vékony sörtéi bizonyítottan eltávolítják a lepedéket még az ínyvonalnál is. Kisméretű, kerek fejének köszönhetően segít megtisztítani a nehezen elérhető területeket is. Fogászati szakértőkkel kifejlesztve.

CLINIC SOFT FOGKEFE

Bizonyítottan gyengéden, de hatékonyan távolítja el a lepedéket. Különböző hosszúságú sörtéi bizonyítottan eltávolítják a lepedéket még az ínyvonalnál is. Kisméretű, kerek fejének köszönhetően segít megtisztítani a nehezen elérhető területeket is. Fogászati szakértőkkel kifejlesztve.

Scroll To Top