Zendium
top-left-curve

A történetünk  
középpontjában  
a száj áll    

A történetünk középpontjában a száj áll

line`

A SZÁJ VÉDEKEZŐKÉPESSÉGÉNEK EREJE IHLETTE

A Zendium fogkrém gyengéd formuláját a száj természetes védekezőképessége ihlette. A szánkban több mint 1 milliárd baktérium található, melyek nagy része fontos szerepet játszik a szájüreg és a fogak egészségének megőrzésében és a fertőzések elleni védelemben. A Zendium fogkrém olyan enzimeket és fehérjéket tartalmaz, amelyek a szájban is találhatóak. Úgy segít védeni a szájat, hogy a jótékony baktériumok száma növekszik, a károsaké pedig csökken*.

line2
story2-circle

INNOVATÍV BIO-SCIENCE

A történetünk 1969-ben kezdődik Skandináviában. Dr. Henk Hoogendoorn, mikrobiológus, egy olyan fogkrém kifejlesztésébe kezdett, amely a természet által megtervezett módon védi a szájat.

Dr. Hoogendoorn azt tanulmányozta, hogy a szánk természetes módon hogyan gátolja a baktériumokat, miként védi meg a fogakat és a fogínyt. Felfedezett egy természetes enzimekből és fehérjékből álló rendszert, amely a száj természetes védelmét alkotja. E rendszer alapján kifejlesztett egy fogkrémet, ami a szájjal összhangban működik és természetes módon védi azt. Végül megszületett a Zendium.

line4

BIZONYÍTOTT SIKER SKANDINÁVIÁBAN

Skandinávia jelenleg a világ egyik legelismertebb területe a szájápolás terén.

Számos skandináv fogászati szakértő ajánlja a Zendiumot páciensei számára.

Dániában történő bevezetése óta, a Zendium 35 évnyi publikált kutatást és tapasztalatot gyűjtött össze, és az egyik vezető márkává vált az országban.

line3
zendium

Állításunk alátámasztásául egy független és külsős cég (Ipsos Sweden AB) által elvégzett, reprezentatív mintán történt kutatás szolgál.

A kutatás 2015. október és november folyamán Dániában, Svédországban és Norvégiában, összesen 608 skandináv fogorvos telefonon történő megkérdezésével történt.

A kutatás során alkalmazott mintavétel megfelel a reprezentatív mintavételre vonatkozó általánosan elfogadott statisztikai szabályoknak.